Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

Antikke dukker (4) Antikviteter (186) Art Noveau (3) auksjon (25) Bad (8) blått og hvitt (8) bruktfunn (64) gamle bilder (17) gjenbruk (45) høner (37) hønsehus (17) håndarbeid (27) interiør (24) Jugend (36) Jugendhuset (24) jul (41) kjøkken (23) lamper (13) Loppemarked (130) nostalgi (32) Oljetrykk (4) Påske (26) Reise (9) rødt og hvitt (3) soverom (5) spisestue (3) uthus (21)

mandag 14. mars 2011

I ren protest...


...har jeg tenkt at det nå er på tide å ignorere hele vinteren !


Når jeg kommer hjem fra jobb i morgen skal sommergardinene frem...


Det skal være blomster på bordene ....


Og jeg skal finn frem is og jordbær til dessert !


Gleder du deg til sommeren ?

:-)

Ønsker deg en fiiin kveld !


Nostalgia

16 kommentarer:

 1. så skjønne ranunkler! Det vil jeg også kjøpe meg! Nå lengter jeg etter sol og varmere vær!! Takk for fine ord. Lykke til med morgendagens plan:-)
  ha en fin kveld! Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 2. Ja, "finn fram" sommeren inne. Jeg begynner å få sommerfarger over alt nå, bort med alt det "tunge" og fram med lyse lekre farger og ting...

  SvarSlett
 3. Ja her glæder vi os til sommer så skal der hygges og arbejdes i det nykøbte kolonihavehus :-) Hvor er de bare skønne de blomster elsker dem især i lyserøde.Ja der skal så lidt til at pynte og gøre det sommerligt.Kram og forsat god aften

  SvarSlett
 4. Så enig med deg !! Dette vil eg også gjøre. Ha ein fin kveld.

  SvarSlett
 5. Klart jeg gleder meg til sommeren, men først får våren komme. I dag har det vært riktig herlig og vi i hobbygruppen begynte å planlegge hvordan vi skal ha det når Fru Vår virkelig får tak.

  Klem

  SvarSlett
 6. He, he ... det høres veldig fornuftig ut å blåse i hele vinteren. Bare ikke blås den hit -vi har vinter nok!
  Klart det hjelper å skape litt vår hjemme *s*
  Her må det vente litt. Vårt digre hus er delt i polare og tempererte soner. Det er brrrrr kaldt å rote rundt i polarområdene for å finne fram vårpynt :-(
  Kos deg med jordbærene - Liv

  SvarSlett
 7. Åh ja, nå skal det bli godt med noe annet enn vinter! Er så vanvittig lei nå! Mine sommergardiner kom opp i går, men vårfølelsen uteble..... Får prøve med blomster og jordbær jeg også kanskje. Det er forresten kjempekoselig å besøke deg, for du har så mye fint å dele med oss. Jeg ble litt inspirert til å legge ut litt gammelt jeg også, men har ikke fått ut så mye ennå.... Ha ei fin uke! :)

  SvarSlett
 8. Jeg kunne vel ikke sagt meg mer enig enn dette. Kos deg med jordbær og is til dessert i morgen, nå kommer våren vet du. Klem fra Mona.

  SvarSlett
 9. Ja! Det er rette køyren! Eg driv og med ignorering, sjølv om det ikkje er så lett med ca 1,5-2 m snø ute...Men eg latar som ingenting, og deltek ikkje i klagesangen, -det er bortkasta energi. Sydde lette og luftige gardinkapper til kjøkkenet i går, så der er det sommar. Her gjeld det å holde fokus på at sommaren er undervegs!

  SvarSlett
 10. Ja, tipp om eg glede meg te sommaren!! Men berre snøen forsvinn no, so blir eg fornøgd :)

  Glede meg te å sjå ei vår/sommar pynta stove. Lysare og lettare tekstila hjelpe på :)

  Klem

  SvarSlett
 11. Super idè !
  Den er jeg med på .
  Til helga skal det bli så vårlig her at....

  Takk for inspirasjon:)
  Klem fra Ingunn :)

  SvarSlett
 12. Jaaaa jeg gleder meg til sommeren :) Så søte ranunkler. Det er deilig at vi går mot lysere tider. Jeg er med på å protestere mot vinteren :)

  SvarSlett
 13. En særs god besluttning! Skal jaggu jeg også gjøre. Nå er det bestemt hi hi. Sommern just around the corner.
  God sommerdag i morgen :)
  Randi

  SvarSlett
 14. Ja, jeg gleder meg til sommeren, men før den skal vi ha en herlig vår og påske. Våren er igrunnen den beste årstiden, for da har vi forhåpninger til sommeren som ligger foran oss (vi vet ennå ikke at den regner vekk enda en gang....) Huff, var kanskje litt pesimistisk, men det er jo fakta; når juli måned er her er det som oftest regn og regn og likevel klager kraftselskapene når vinteren kommer; det er for lite nedbør, det er for lite vann i magasinene våre. Nei, jeg forstår det ikke - godt at jeg ikke jobber med slike ting. Uansett; fine ting du hekler. Ha det bra. Klem fra meg som skal stupe til sengs; NÅ!

  SvarSlett
 15. Ja vi gjør det...og nyter de små vårtegnene som dukker opp..  ønsker deg en fin fin dag vennen.'
  Klemmer

  SvarSlett
 16. ble litt forskrekket her, er ikke vant til at du er sint, liksom, og setter foten ned og sier det er NOK!!
  men enig, det gjør ikke noe med snøen, temperaturen er lik 0,- det betyr at vårblomstene trives... påskeliljer og violer tåler noen minus, innedørs er det heldigvis du som bestemmer, og ikke været..!
  klemklem

  SvarSlett