Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

Antikke dukker (4) Antikviteter (186) Art Noveau (3) auksjon (25) Bad (8) blått og hvitt (8) bruktfunn (64) gamle bilder (17) gjenbruk (45) høner (37) hønsehus (17) håndarbeid (27) interiør (24) Jugend (36) Jugendhuset (24) jul (41) kjøkken (23) lamper (13) Loppemarked (130) nostalgi (32) Oljetrykk (4) Påske (26) Reise (9) rødt og hvitt (3) soverom (5) spisestue (3) uthus (21)

onsdag 30. mars 2011

Til helgen kanskje..?

 

På tide med vår....

Rydde i hagen, hogge opp veden som ligger klar slik at den får tørke og bli klar til neste vinter...


 Grille pølser på bålpannen :-)


Ta frem hagemøblene som har stått her i hele vinter og plassere dem rundt i hagen...

Det er lov å drømme :-)

Ønsker deg en fiiin kveld !

Nostalgia

10 kommentarer:

 1. skjønner drømmen din... været har vært herlig i dag, men ser ikke ut som helgen blir slik...
  rake løv , sage ved og bålpanne er koz men best i deilig vær..
  klem,magny

  SvarSlett
 2. Wow, hvor er snøen henne? vi har fremdeles litt igjen!!! Jeg ønsker meg en slik bålpanne, og håper å få laget meg en skikkelig koselig bålplass i løpet av sommeren!!!!! Klemz

  SvarSlett
 3. Sukk. Her er alt hvitt igjen. Men det gjør godt å se snøfrie hager hos andre da. Litt trøst og medisin det. Koselig uteplass.Der er det nok mange gode stunder tenker jeg. :)

  SvarSlett
 4. Det blir nok vår snart! Vi har fortsatt snø i hagen, men det går mot vår her også!

  Klem

  SvarSlett
 5. Våren er en fin belønning for den lange vinteren vi har hatt i år. Ifjor var våren kald og helt ubrukelig, - her på Østlandet, iallefall. Satser på etpar deilige måneder framover nå i år.
  Så fine uteplasser dere har! Og alt det deilige arbeidet som skal gjøres er super trim!!!

  SvarSlett
 6. Heisann
  Ja vi fikk jo skikkelig vårstemning utpå dagen i dag :o)
  Helgen nærmer seg og mye kjekt som skjer!
  Skal i baljen en tur og innom messen hvertfall :o)

  ha en fin kveld

  SvarSlett
 7. Ser ut som du har litt å henge fingrene i her ja! Herlig vær idag. Ikke rart vi får lyst til å gjøre noe ute:) Håper været holder seg fint en stund fremover.

  Klem Tove

  SvarSlett
 8. Koselig innlegg - det er trivelig å ta fatt på slikt - men, jeg ser det mangler noe hos deg. Noe hvitt som vi har ganske mye av. Bare gi beskjed om du vil ha litt :-) *s*

  SvarSlett
 9. Hei :-)

  Håper det blir varme og vår framover nå :-) Vi har fortsatt hvitt og minus vi her :-( Men varmt på dagtid i solen da :-)

  Ønsker deg flott dager framover :-)

  Klem

  SvarSlett
 10. Ja,det är en härlig tid nu! Vi har redan röjt undan i trädgården. Till helgen kommer det en grävmaskin som ska förbereda min blivande medelhavsträdgård! En dröm som jag har haft i många år. En riktig lycka!

  Kram Mimmi

  SvarSlett