Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

Antikke dukker (4) Antikviteter (186) Art Noveau (3) auksjon (25) Bad (8) blått og hvitt (8) bruktfunn (64) gamle bilder (17) gjenbruk (45) høner (37) hønsehus (17) håndarbeid (27) interiør (24) Jugend (36) Jugendhuset (24) jul (41) kjøkken (23) lamper (13) Loppemarked (130) nostalgi (32) Oljetrykk (4) Påske (26) Reise (9) rødt og hvitt (3) soverom (5) spisestue (3) uthus (21)

onsdag 25. februar 2009

Drømmen om et Lysthus

Nostalgia har lenge drømt om et lysthus i hagen.















På denne nettsiden fant jeg akkurat det jeg hadde drømt om http://www.moloas.com/lysthus.asp
På denne siden finner du også bygningsdeler og reservedeler til gamle hus.

Taklampen er allerede kommet i hus,
sjarmerende, shabby og skjev :-)



Den.... ...eller den....

Ja det er bare å drømme videre...

Nostalgia reiser til London i morgen og har ordentlig reisefeber :-) Før jeg reiser, legger jeg opp til utlodning siden jeg snart når 2000 besøkende på bloggen min. Følg med utover kvelden, da kommer nytt innlegg :-)

4 kommentarer:

  1. Har drømt om lysthus lenge jeg. Mitt skal være en forlengelse av huset med dør utifra kjøkkenet. Håper jeg får det før jeg blir pensjonist. Da har vi ca 20 år på oss.

    God tur
    klem

    SvarSlett
  2. Det hvite er favoritten.Ønsker deg en god tur til London.

    SvarSlett
  3. Å så flott den lampa var!!!!
    Der har du gjort eit kupp! Så nyyyydelig!

    SvarSlett