Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

Antikke dukker (4) Antikviteter (186) Art Noveau (3) auksjon (25) Bad (8) blått og hvitt (8) bruktfunn (64) gamle bilder (17) gjenbruk (45) høner (37) hønsehus (17) håndarbeid (27) interiør (24) Jugend (36) Jugendhuset (24) jul (41) kjøkken (23) lamper (13) Loppemarked (130) nostalgi (32) Oljetrykk (4) Påske (26) Reise (9) rødt og hvitt (3) soverom (5) spisestue (3) uthus (21)

fredag 20. februar 2009

Vakre vinduer og kjærlighet ved første blikk

Av og til er man bare heldig og føler at man har gjort et kupp. Dere som er iherdige loppejegere kjenner sikkert igjen følelsen. Disse vinduene har jeg kjøpt på Finn.no og det var kjærlighet ved første blikk. Først utfordringen var at vinduene befant seg på Østlandet og ikke her i Bergen. Løsningen ble et transportfirma og vinduene kom trygt frem.

Vinduene skal ha stått i Christiania Glasmagasin for over 100 år siden og var enkle. Den lokale glassmesteren laget tre nye vinduer til meg og monterte blyglassvinduene utenpå. Vinduene ble deretter montert inn i Østveggen på huset mitt og det ble akkurat som jeg hadde tenkt meg : nyyydelig fargespill fra dagslyset og vinduene er blitt et smykke på huset mitt.



Her trives blomstene godt





6 kommentarer:

  1. Flotte vinduer:) Ja, de passer så fint på huset deres:)
    Ønsker deg en fin helg, kos deg:)
    Klem Linda - ♥ -

    SvarSlett
  2. For noen vaker vinduer du har fått tak i. Ja denne følelsen kjenner jeg veldig godt igjenO=)

    Heldig du som er lykkelig eier av disseO=)
    Klemmer Kerstin

    SvarSlett
  3. Hei. Så underbart vakre vinduer og hvilken fin blogg du har. I et annet innlegg du har, viser du en schablon fra Laura Ashley. Kan du si hvor du har kjøpt den ?
    Mvh Harriet Nostalgia & Kuriosa

    SvarSlett
  4. Hei Harriet :-)
    Takk skal du ha :-)
    Sjablonen er kjøpt hos Laura Ashley i London for 4 år siden, den var også å få kjøpt her i Norge i ulike farver. Sjablonen er overføringsmotiv og bare utrolig nydelig.

    Mvh Nostalgia

    SvarSlett
  5. Hei! Stilige vinduer da! :-) Fin blogg du har, og fine bilder fra hjemmet ditt! :-) Takk for koselig hilsen hos meg! Ønsker deg en fortsatt fin helg! :-) Klem-Mia

    SvarSlett
  6. Jøss for noen nydelige vindu...så heldig dere er som har fått slike smykker i deres hjem! :)

    SvarSlett