Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

Antikke dukker (4) Antikviteter (186) Art Noveau (3) auksjon (25) Bad (8) blått og hvitt (8) bruktfunn (64) gamle bilder (17) gjenbruk (45) høner (37) hønsehus (17) håndarbeid (27) interiør (24) Jugend (36) Jugendhuset (24) jul (41) kjøkken (23) lamper (13) Loppemarked (130) nostalgi (32) Oljetrykk (4) Påske (26) Reise (9) rødt og hvitt (3) soverom (5) spisestue (3) uthus (21)

tirsdag 7. august 2012

Haner og høner


I hagen vår tripper det haner, høner og kyllinger og det er ikke fritt for at vi også har en del av dem inne også :-)


Vi har en del staute haner og de fleste har en oppgave, her er en eggeholder i porselen


Hanemugge...


En liten samling sjarmerende haner :-)
 

Eggeholder..
 

Saltbøsser..
 


Egghøner..
 

 Det er vel ingen tvil om at jeg har dilla på høner, haner og kyllinger, og det har vel bare tiltatt etter at vi fikk våre egne høner i hagen  :-)


Har du dilla på noe ;-) ?

Nostalgia

2 kommentarer:

  1. Har også høner/haner trippende på tunet, og det følger med en del slike høne-ting inne også ja - eggeglass f.eks. :))

    SvarSlett
  2. Skal si at du har en flott samling, både utenfor og innenfor huset. Likte veldig godt den fine eggeholder...

    Ha en finfin kveld!

    Klem

    SvarSlett