Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

Antikke dukker (4) Antikviteter (186) Art Noveau (3) auksjon (25) Bad (8) blått og hvitt (8) bruktfunn (64) gamle bilder (17) gjenbruk (45) høner (37) hønsehus (17) håndarbeid (27) interiør (24) Jugend (36) Jugendhuset (24) jul (41) kjøkken (23) lamper (13) Loppemarked (130) nostalgi (32) Oljetrykk (4) Påske (26) Reise (9) rødt og hvitt (3) soverom (5) spisestue (3) uthus (21)

fredag 3. august 2012

Med ønske om en god helg


Her hos oss har helgefreden senket seg, endelig helg !
Den stolte mamma Molly koser seg også og  passer godt på sine tre kyllinger som ble klekket i slutten av mai.
Her har de funnet seg en solrik krok.


 Det er ingen tvil, de to mørke her er hanekyllinger mens den lille grå er en høne.
Verden er brutal, og hanekyllingene er for å si det forsiktig ikke like ettertraktet som hønene.., men inntil videre skal den lille søskenflokken bestå.


Lille grå er altså den eneste hønen i den lille søskentrioen, men i uthuset vårt venter vi spent på å se om Millys en uke gamle kyllinger er høner eller haner ... :-)


Goood helg !

Nostalgia

2 kommentarer:

 1. Å for noen skjønninger!
  Koselig å se.

  God helg!

  Klem Camilla.

  SvarSlett
 2. Søte små høner og haner.Håper du får egg ut av de også. God helg til dere.
  Klem

  SvarSlett