Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

Antikke dukker (4) Antikviteter (186) Art Noveau (3) auksjon (25) Bad (8) blått og hvitt (8) bruktfunn (64) gamle bilder (17) gjenbruk (45) høner (37) hønsehus (17) håndarbeid (27) interiør (24) Jugend (36) Jugendhuset (24) jul (41) kjøkken (23) lamper (13) Loppemarked (130) nostalgi (32) Oljetrykk (4) Påske (26) Reise (9) rødt og hvitt (3) soverom (5) spisestue (3) uthus (21)

lørdag 4. august 2012

Ferdig !


Kjekt å leke møbeltapetserer :-)
Og nå er stolen ferdig, iallefall så godt som ferdig. Her mangler det kun noen nagler og litt bånd.
En kraftig stilforandring ble det. Gobelinstoffet med middelaldermotiv og mørke farver er erstattet med et lyst gobelinstoff med høner :-)Ha en fiiin lørdag !

Nostalgia

3 kommentarer:

 1. Slitan!!
  Kjempeflott ble den!

  ha en fin helg :)

  SvarSlett
 2. Hei, WOW - nydelig! God helg! sommerklem Siv:-)

  SvarSlett
 3. Så flink du har vært! Denne stolen ble både spennende og flott! Så kjekt med slike prosjekt. Har vært litt stillstand hos meg i sommer - må ta tak i ting igjen nå. Det er i allefall nok å velge i;o))
  Ønsker deg en flott uke videre.
  Klem fra Solveig

  SvarSlett