Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

Antikke dukker (4) Antikviteter (186) Art Noveau (3) auksjon (25) Bad (8) blått og hvitt (8) bruktfunn (64) gamle bilder (17) gjenbruk (45) høner (37) hønsehus (17) håndarbeid (27) interiør (24) Jugend (36) Jugendhuset (24) jul (41) kjøkken (23) lamper (13) Loppemarked (130) nostalgi (32) Oljetrykk (4) Påske (26) Reise (9) rødt og hvitt (3) soverom (5) spisestue (3) uthus (21)

tirsdag 21. august 2012

Søtt.....

 (alle bilder fra Cath Kidston)

Valgets kvaler..
Desverre er det vanskelig å få tak i Cath Kidston sine fine vesker og bager her i Norge.Sååå søte og ikke minst praktiske.
De fleste veskene tåler regn, og de finnes i uttallige mønstre og størrelser.Diverse til kjøkken og bad finnes også, og jeg falt plasak for disse skålene med haner og høner på ;-)
Nostalgia

6 kommentarer:

 1. Koselige ting...har nok bare et lite håndkle jeg da :)
  Kunne godt tenkt meg en av veskene her jeg...

  ha en fin kveld
  Klem!!

  SvarSlett
 2. Tøffe likte dei røde med prikker !!
  ønsker deg en fin kveld :)
  klem fra Eli:))

  SvarSlett
 3. Har vært i CK-butikken i Cambridge to ganger. En fryd for øyet.

  SvarSlett
 4. Mange skønne farver er der også, har de ikke en netbutik du kunne bruge?

  Klem Helle

  SvarSlett
 5. Herlige bilder!

  Ha en vakker dag!

  Klem Camilla.

  SvarSlett
 6. De røde var nå bare kjempesøte da.
  Klem

  SvarSlett