Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

Antikke dukker (4) Antikviteter (186) Art Noveau (3) auksjon (25) Bad (8) blått og hvitt (8) bruktfunn (64) gamle bilder (17) gjenbruk (45) høner (37) hønsehus (17) håndarbeid (27) interiør (24) Jugend (36) Jugendhuset (24) jul (41) kjøkken (23) lamper (13) Loppemarked (130) nostalgi (32) Oljetrykk (4) Påske (26) Reise (9) rødt og hvitt (3) soverom (5) spisestue (3) uthus (21)

søndag 5. august 2012

Arbeidshelg !


Det har vært godvær her i Bergen denne helgen og det passet oss godt. 
Godværet bestod av 18-20 grader, flott temperatur når man skal arbeide ute :-)

Maling, vedsaging og skogsrydding....
Slitsomt, men du verden så kjekt å se resultatene !Lite tid har vært tilbragt inne, men nå skal vi sette oss ned og slappe av noen kveldstimer :-)

 

 I uken som kommer skal gravemaskiner snu opp ned på deler av hagen vår for å gjøre klart til nytt tilbygg og uthus. Vi gleder oss veldig, men vet at det blir en slitsom prosess ..Skjønne Gladiolus ble faktisk innkjøpt til forrige helg.
De har gledet oss hele uken som var og står like flott enda !Nå skal det nytes noen stille timer under måneskinnslampen for å lade opp til en ny uke...
Ønsker deg en fin ny uke :-)

Nostalgia

5 kommentarer:

 1. Hyggelig at dere fikk benytte godværet! Her har det vært en annen slags arbeidshelg - har spilt bluesmesse med band i dag... ;) Fine blomster har du også!

  Ha en god kommende uke!

  Klem

  SvarSlett
 2. Det er så fin farge på måneskinnslampa deres. Nydelig rosafarge! Må bli mye kos og romantikk av å sitte under en slik :)

  SvarSlett
 3. Ja endelig litt sol og varme......vi valgte RyfYlke som ferie i år
  Og der har det regnet mer enn her...
  Spennende med nytt uthus og gleder meg til å se...
  Fin ukestart til deg

  Klem fra meg

  SvarSlett
 4. Hei, så koselig at du vil være med i konkurransen! Jeg husker innlegget ditt om speilet og lysestakene, det er bare fasinerende.....
  Ha en fin dag!
  Klem, M

  SvarSlett
 5. Så flinke dere er å jobbe og så bra at dere endelig får opp uthuset.
  Lykke til med det!

  SvarSlett