Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

onsdag 25. juli 2012

Gjenbruk


Det kan være både spennende og inspirerende å lese andre blogger, og forleden så jeg at det var en
 (husker desverre ikke hvem...),
som hadde heklet en fantastisk flott fillerye ...

Jeg er glad i å veve, men siden veven min har vært utlånt de siste årene på grunn av plassmangel, så var det et godt alternativ å finne frem den største heklenålen jeg hadde og stoffrester i form av en gammel dongeribukse og  gammelt sengetøy.

Det gjelder å smi mens jernet (les. motivasjonen) er varmt og derfor tok jeg turen innom bruktbutikken idag, for å se om de hadde noe jeg kunne bruke. Der fant jeg tre spreke sett med dynetrekk som skal bli nye tepper.
Jeg tenker det blir både ovale og runde :-)Når loppemarkedene starter til høsten igjen, er jeg ganske sikker på at det blir en tur innom kleshaugene der også for å se etter bra emner :-)

Husk nyheter i min bruktblogg
i kveld klokken 20.
Nyhetene ser du i innlegget under her :-)

Nostalgia

4 kommentarer:

 1. Det er nok Brocante som hadde heklet et slikt teppe. Veldig fint, og jeg blir så imponert når noen får til slikt uten at det bølger og vrir seg. Men, så er altså heklenålen og jeg ikke spesielt gode venner. For å si det mildt.
  Ditt ser ut til å bli like fint. Jeg har vevd ryer av dongeri, men aldri tenkt på å hekle med det, nei. En riktig god sommerdag eller flere til deg - Liv

  SvarSlett
 2. Kva størrelse har du på heklenåla som du hekler med her? Og kor tjukk er stoffremsene?

  Eg har faktisk ei heklenål nr. 20, har berre prøvd den ut på spesiallaga garn. :)

  SvarSlett
 3. Så flott dette blir da. Masse arbeid å klippe til "garnet" da,men matta blir nok fin.
  Klem

  SvarSlett
 4. Tøft. Dette blir jo kjempe fint. Artig med slike gjenbruks ting. Du er flink :)

  SvarSlett