Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

mandag 23. juli 2012

Sommerminner...


Sommerminner kan være så mangt, og denne helgen ble enda kjekkere enn jeg hadde forventet !Værutsiktene for helgen lovet ikke godt, men fredag ettermiddag tok jeg og min kjære allikevel turen til nabofylket Sogn og Fjordane for å kose oss i det fine feriehuset i Naustdal som mine foreldre har pusset så fint opp.


Fredagskvelden koste vi oss i vakre Naustdal, mens lørdagen etter planen skulle tilbringes i Jølster i hyggelig selskap med vår kjære svigerinne. Men turen til Jølster tok mye lenger tid enn vi hadde tenkt...

På vegen til Jølster, kjørte vi forbi et skilt med "auksjon" og vi måtte selvfølgelig innom ..
Auksjonen var begynt for nesten 2  timer siden og mye flott var allerede auksjonert bort, men vi ble værende og fikk tilslaget på mye flott.

Heldigvis har vi en forståelsesfull svigerinne, som er minst like glad i auksjoner og bruktfunn som oss :-)


Dagens kjøp på auksjonen var uten tvil det nydelige speilet fra slutten av 1800-tallet med fasettslipt glass og flott forgylt gipsdekor rundt det hele ...


Nyyydelige detaljer !


Foruten speilet, fikk vi også tilslag på blant annet et flott spillebord fra slutten av 1800-tallet.
Flere funn fra auksjonen er pakket godt ned, men det kan jeg vise en annen dag :-)


Fra min svigerinnes overskuddslager,ble det med hjem et artig bilde med hønemor og kyllinger. Det passer perfekt her synes jeg, siden vi venter nye kyllinger de nærmeste dagene.
Den flotte sjokoladegutten fra Minde kom også fra henne :-)


 Bruktbutikken i Førde ble også besøkt, og denne søte gamle krydder og oljeoppsatsen fant jeg der. Den mangler riktignok en flaske, men kanskje finner jeg noe som ligner :-)

Bare 48 timer på reisefot og i øs pøs vær, men det kjentes allikevel som en liten "miniferie".
Ikke rart man hygger seg når man har hyggelig selskap og også kan gjøre det man synes er morsomst, nemlig gå på skattejakt :-)


Nostalgia


3 kommentarer:

 1. Hei på deg!
  Høres ut som flotte timer med heldige funn
  Ikke så mye som skal til alltid.
  Jeg fant en antikk og brukt her hvor vi er og der stod på døren åpent tors og lørd og litt innimellom ...jeg sirklet rundt butikken i to dager og
  Jammen var den åpen på en mand.,Lykke spør du meg :)
  Fine dager til deg
  Klem

  SvarSlett
 2. Så gøy da....nei man tenger ikke alltid dra så langt!!
  Så auksjon da...så heldig dere var med sakene!

  ha en fin ny uke...så får vi håpe sommerværet kommer....

  klem!!

  SvarSlett
 3. Så kjekt å komme over en auksjon sonn plutselig, og fine saker også.
  Ang. snegler: hadde mange i hagen da eg kom fra ferie, plukka morra og kveld, men har nå strødd utover ferramol sneglekverk og etter det har eg ikkje sett ein snegle. Jippi !!
  Ha ei flott veke.

  SvarSlett