Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

Antikke dukker (4) Antikviteter (186) Art Noveau (3) auksjon (25) Bad (8) blått og hvitt (8) bruktfunn (64) gamle bilder (17) gjenbruk (45) høner (37) hønsehus (17) håndarbeid (27) interiør (24) Jugend (36) Jugendhuset (24) jul (41) kjøkken (23) lamper (13) Loppemarked (130) nostalgi (32) Oljetrykk (4) Påske (26) Reise (9) rødt og hvitt (3) soverom (5) spisestue (3) uthus (21)

mandag 29. juni 2009

Dørstokkmilen....

...finnes også hos Nostalgia.
I lengre tid har vi visst at det gamle uthuset vårt ikke kan reddes :-(
Det er gammelt og det er i forferdelig dårlig forfatning.
Det var ikke spesielt godt bygget den gangen på slutten av 1800-tallet, og det står nå mest av gammel vane, farlig er det også....
Tømmingen har begynt. Her finnes masse spennende for en nostalgiker som har vanskelig for å kaste.
Jeg kommer til å vise litt fra rivingen fremover, idag får du en liten titt slik det ser ut idag.


Velkommen inn......

Hvem satt signaturene her i 1929 ?

Artig å tenke på at i tiden rund 1929 så var det et yrende liv her sommerstid : folk overnattet i uthus og i kjeller. Kanskje lå den noen på hemsen her ?

Idag våger vi oss ikke opp stigen her på grunn av råten..

Her er rester av en gammel pipemur, ovnsrøret står fortsatt på.Det gamle uthuset er fylt til randen bl.a med gamle vinduer,


en gammel dør skimtes samt en kjelke !


Tenk om huset kunne fortelle.


Fortsettelse følger.....


Nostalgia

9 kommentarer:

 1. Du er vel heldig som har alle de gamle vinduene! Som en godterifabrikk jo :) Gleder meg til å se hvor dette bærer.
  Stine

  SvarSlett
 2. Det er litt leit når en må rive gamle hus, men jeg er sikker på at du tar vare på det som er verd å samle på :)

  flotte vinduer og dører. Og den kjelken kan bli riktig dekorativ et sted :)

  Gleder meg til fortsettelse følger...

  Ha en fin kveld! Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 3. Velodig synd når en må rive slike gamle hus..men hvis en må så må en... Så mange flotte vinduer du har der da..Og sikkert flere skatter...
  Gleder meg..
  Klem =)

  SvarSlett
 4. Hei!
  Takk for hyggelig hilsen! :)
  Synd at huset må rives, men ser du får jo litt igjen for det i form av gamle vinduer og sikkert litt mer som gjemmer seg der inne? :)
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 5. Til å være et så gammelt og falleferdig hus må jeg si det bar på mange skatter:) Vinduer og kjelke. Så hyggelig at du er innom siden min:) Kos deg i varmen.

  SvarSlett
 6. For et herlig uthus.. Synd det skal rives...
  Og så mange flotte skatter du har her da :)Heldig du er ;)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 7. Tenk å hatt et slik et i hagen da. Hadde ikke vært meg i mot. Jeg la merke til blant annet gamle vinduer i fleng. Sånt liker vi.Ha en nydelig dag. Klem fra Elin :O)

  SvarSlett
 8. Tusen takk for en hyggelig hilsen i bloggen min:)
  Ja tenk om gamle hus hadde kunne fortelle...Uthuset ditt ser jo ut til å romme mange gamle skatter. Det blir spennende å følge med videre!

  Nyt sommerdagen og ha en fin tirsdag:)

  SvarSlett
 9. Så spennende, gleder meg til fortsettelsen, selv om det er trist å rive- men jeg ser jo at det ikke kan reddes..ja tenk alt dette lille huset har vært vitne til, om det bare kunne fortelle. Av og til så skulle jeg ønske det var slik at man kunne lukke øynene og når man åpnet dem fikk man et lite glimt av slik det engang var..ekte nostalgiker, er sikker på at folk som levde før vil synes v idamer kler oss uutrolig rart..hihi..ikke mye hattenåler her i gården;)

  SvarSlett