Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

Antikke dukker (4) Antikviteter (186) Art Noveau (3) auksjon (25) Bad (8) blått og hvitt (8) bruktfunn (64) gamle bilder (17) gjenbruk (45) høner (37) hønsehus (17) håndarbeid (27) interiør (24) Jugend (36) Jugendhuset (24) jul (41) kjøkken (23) lamper (13) Loppemarked (130) nostalgi (32) Oljetrykk (4) Påske (26) Reise (9) rødt og hvitt (3) soverom (5) spisestue (3) uthus (21)

fredag 26. juni 2009

Sommerlig og frodig fra Gudrun Sjøden + Award


Gudrun Sjøden har en herlig miks av farver og mønster til hus & hjem og klær. Nostalgia er spesielt svak for de farverike klærene, men har også fått øynene opp for de vakre hjemmetekstilene.

http://www.gudrunsjoden.com/

Akkurat nå er det salg :-)

Farver til å bli glad av :-)

Nostalgia fikk ikveld en koselig hilsen fra Mira ; en award ! Tusen takk snille du :-)

Ha en deilig helg i strålende solskinn !
Nostalgia

3 kommentarer:

 1. Lett å like de tekstilene der :) Gratulerer med award! Og god helg til deg. Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 2. mmmm...
  enig - g.sjøden har mye vakre tekstiler!
  herlig og sommerlig!

  moaklem

  SvarSlett
 3. Flogg blogg du har her... skal kikke innom deg igjen;)

  Ha en fin kveld

  SvarSlett