Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

Antikke dukker (4) Antikviteter (186) Art Noveau (3) auksjon (25) Bad (8) blått og hvitt (8) bruktfunn (64) gamle bilder (17) gjenbruk (45) høner (37) hønsehus (17) håndarbeid (27) interiør (24) Jugend (36) Jugendhuset (24) jul (41) kjøkken (23) lamper (13) Loppemarked (130) nostalgi (32) Oljetrykk (4) Påske (26) Reise (9) rødt og hvitt (3) soverom (5) spisestue (3) uthus (21)

søndag 7. juni 2009

Lørdagens impulskjøp og et lite funn fra uthuset

Lørdagens impulskjøp ble først fotografert idag. Ikke alltid jeg er fornøyd, men noen ganger er man i virkelig "in the mood" for litt shopping :-), leeenge siden sist også . Det skadet jo heller ikke at Lisbeth Dahl lampen var nedsatt med 30 % og det flotte "hornet" med 70 % !

Her har den blitt plassert i karnappet mitt :-)


Shoppingrunden fortsatte da jeg kom hjem med en liten runde hos Christina i Låvebutikken. Gleder meg veldig til den pakken kommer i posten :-)

Vakre roser fikk også bli med meg hjem

Dette takvinduet i støpejern har stått i uthuset vårt siden huset ble bygget om,

og det ble til overs.

Nå lurer jeg på hva jeg skal bruke det til....?

Foreløpig står det utenfor inngangspartiet og pynter opp. Flott ikke sant ?

Nostalgia

8 kommentarer:

 1. Etter hva jeg har sett på bloggen din må denne lampa være perfekt i hjemme ditt:-) Kjempe koselig stil du har. Gleder meg til neste innlegg allerede;)

  SvarSlett
 2. Skjønn lampe...elsker gamle hus med sjel..så legger meg til som følger..hva skal du gjøre med vinduet er ikke lett å si..du finner vel på noe!!
  Ha en fin kveld!!

  SvarSlett
 3. Likte det vinduet ditt godt asså....er så fint med sånne gamle vinduer :))) Og den taklampa åsså va fin! Gøy m gamle ting ja!

  SvarSlett
 4. Gode kjøp er alltid morsomt, og 30 og 70 % er det vanskelig å motstå! Lampen var kjempesøt! Låvevinduet er flott til pynt, det var skikkelig koselig :)

  Ha en fin kveld :)
  Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 5. Så fin den lampen var! Nydelig der du har hengt den. :)

  SvarSlett
 6. Så søt og pen lampe du har kjøpt. Den passet perfekt inn hos deg. Kos det med det nyinnkøpte. Alltid gøy med ting en "sparer" mye penger på.

  Ha en fin fin mandag!!

  SvarSlett
 7. Så fine ting du har kjøpt deg! Lampen var aldeles skjønn, og når det i tillegg er tilbud på den må man jo benytte sjansen :) Gardinene jeg ser i bakbgrunnen der var også nydelige.
  Ja, hva skal man bruke et gammelt vindu til? Neimen om jeg vet, men det er jo såpass dekorativt at det kan vel egentlig bare stå der og "vise seg frem", det er jo så fint i all sin enkelthet. En liten blomst ved siden av liver jo opp litt.

  SvarSlett