Om meg

Bildet mitt
Litt om min verden som uhelbredelig nostalgiker og mer enn gjennomsnittlig interessert i interiør og antikviteter. Jeg bor i et hus i Jugendstil fra 1915 med stor hage som vi har brukt de siste årene på å rehabilitere og pusse opp. Jeg er på evig loppisjakt, har stor sans for gjenbruk og liker å se muligheter for det som andre ikke ser håp for ;-). Jeg liker det romantiske, nostalgiske og det landlige og huset mitt er inspirert av det. I bloggen min får du se mine brukt og loppiskjøp, mitt gamle hus og hage m.m

Etiketter

Antikke dukker (4) Antikviteter (186) Art Noveau (3) auksjon (25) Bad (8) blått og hvitt (8) bruktfunn (64) gamle bilder (17) gjenbruk (45) høner (37) hønsehus (17) håndarbeid (27) interiør (24) Jugend (36) Jugendhuset (24) jul (41) kjøkken (23) lamper (13) Loppemarked (130) nostalgi (32) Oljetrykk (4) Påske (26) Reise (9) rødt og hvitt (3) soverom (5) spisestue (3) uthus (21)

fredag 6. mai 2011

Skal du på loppemarked i helgen ?


Den gode gamle fluktstolen er funnet frem igjen, siden det er meldt sol og sommervarme her i Bergen i helgen :-)

Loppemarkedsesongen er heller ikke over enda, så dette blir en bra helg ! Denne helgen er det flere arrangement her i Bergen,
og de finner du 


Hva med deg, skal du på loppis ?

Ønsker deg en fiiin fredagskveld !


Nostalgia

11 kommentarer:

 1. Håper fineværet kommer, jeg har 1 uke ferie, så kan gå på loppejakt hjemme;) Har mang prosjekter, så får se hva jeg rekker over (skal jo kose meg i ferien også:) Herlig å se igjen fluktstolen, lenge siden jeg har sittet i en sånn, ønsker deg en fin varm helg:)

  SvarSlett
 2. Selvfølgelig ikke! Jeg må på en forbaska dugnad i fotballklubben - male benker! Har ikke vært på et eneste loppemarked i år, men regner med det kommer noen til høsten... men nyte godværet skal jeg! :)

  SvarSlett
 3. Nå er det visst slutt på loppemarked på denne kanten.
  Fluktstolen er helt maken en som jeg fikk hjemmefra. Mine foreldre fikk dem da de var nygifte. Kjempegod å sitte i. Får ikke kjøpt så gode lenger.
  Ha en riktig god helg!
  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 4. Heisann
  Lykke til på loppis!
  skal på jobb i morgen...og så må vi sette alle kluter til så vi får ferdig leiligheten!
  neste helg skal de overta.....og der gjenstår fremdeles en del ja!
  Klem!!

  SvarSlett
 5. Fire sånne fluktstoler sendte vi på loppis for et par år siden..., men de er gode å sitte og slumre i, i solen..., men farlig for fingrene... uffamei...

  God helg!

  SvarSlett
 6. Hei! Eg skal desverre ikkje på loppis med lykke til.. eg skal tuil dyreparken med mine små! Ha ei kjempe fin helg, pleier å innom her:)klem

  SvarSlett
 7. Jeg kan ikke ta meg tid til loppis pga "husmorplikter". Jeg får satse på at du finner noe fint til bruktbloggen din .... Den har vært min "redning" i vår :)
  Lykke til :).)

  SvarSlett
 8. Så heldige dere er i Bergen! Synes det er så skralt med loppis for tiden her på østlandet! Eller så er det jeg som er dårlige på å lete de opp.. :/ hehe.

  God loppehelg!
  Klem Janne

  SvarSlett
 9. Heldig er du....ligger på Fitjar i båten....så loppis blir ikke :( skulle gjerne vært
  Hvor mye skal du ha hos meg for tingene....?

  Flukt stoler hadde jeg for noen år siden men de tror jeg er gått i bosset.....må hjem å lete

  Ha en fin dag i morgen

  Klem

  SvarSlett
 10. Jeg ønsker dig en god skattejagt og håber at se fine ting og sager i dine indlæg de næste dage! Du har jo virkelig næse for det, og tak for din forståelse for mine små bloggepauser!

  Stort klem
  Helle

  SvarSlett
 11. Hei! Blir nok ikke noe loppis på meg i helgen, men nå skal jeg lage ett innlegg om ett loppisfunn! :)

  God helg! :)

  - Ellen

  SvarSlett